8 Eylül 2010 Çarşamba

Kimdir bu Lilith?

     Öyle bir kızdır işte.Lilith efsanesini duyduğundan beri hayrandır ona, içindeki feminizme hayali bir vücut bulmuştur adeta.
     Hem çok sıcaktır hem çok soğuk.Hem çok güler hem çok ağlar.Burada tüm zıtlıkları sayarak ne vakit kaybetmek ister ne de seni sıkmak.İkizler burcudur işte, değişkendir bir anı diğerine uymaz.Hem çok aşık olur hem hiçç olmaz.Olay ordadır işte, tavlaması kolay elde tutması zordur.Yolda görüp sadece beğendiği erkekten aşık oldum diye bahseder, aylarca çıktığı erkeğe aşık olup olmadığını çözemez.Anlayacağın garip bir aşk kavramı vardır.
     Gecenin 3'ünde uyandırıp hadi atla trene gidiyoruz desen nereye diye sormaz, macera sever çok sever hem de.Ama yalnızlıktan nefret eder, şuana kadar hadi kalk diyen olmadığı için gecenin bi vakti arkadaşlarını ayartıp şehrin en ıssız sokaklarında dolaşmak hariç pek de bir macerası yoktur.O maceraları kendi başına yaşamak istemediği için yalnızdır bazen.Ama kendisi gibi arkadaşları da yok değildir.
     Hedefi sinemadır, sinema okumaktadır.Ve en önemlisi artık Ege'den İstanbul'a transfer olmuştur.Yıllardır yaşamak istediği şehirde yaşamaktadır artık.Pek pek sevgili sanatçı Murat Boz'un dediği gibi hayat ona güzeldir anlayacağın.
     An itibariyle kendisinden 3. tekil şahıs olarak bahsetmekten sıkılmıştır, sıkıldım yani.Ohh! Lilith? Buyrun benim :)

1 yorum:

  1. Müşerref olduk efendim. Güzel sanata ve hatta sinemaya olan ilgin yzılarını okumamız gerektiğini anlmış olduk.

    YanıtlaSil